10.900 Sürekli İşçi Yedek Alımı Göreve Başlama İşlemleri Hakkında Duyuru
28 Mart 2024

Bakanlığımız taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu kapsamında “Temizlik Görevlisi, Güvenlik Görevlisi (Silahsız), Elektrikçi (Genel), Bilgisayar Sistem Kurulum Bakım Onarım ve Arıza Giderme Elemanı, Marangoz, Isıtma ve Sıhhi Tesisatçı, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Servis Destek Elemanı, İnşaat Boyacısı/Boyacı, Klinik Destek Elemanı (Hastane), Hasta Karşılama ve Yönlendirme Görevlisi” mesleklerinde çalıştırılmak üzere, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 10.900 kadro için 25-26 Nisan 2023 tarihlerinde çekilen kurada yedek olarak yerleşmeye hak kazanan adaylardan istenilen evraklar Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yayımlanmıştır (https://yhgm.saglik.gov.tr/TR-103102/saglik-bakanligi-10900-surekli-isci-yedek-alimi-goreve-baslama-islemleri-hakkinda-duyuru.html).

Buna göre SAKARYA İli için başvuru yapan ve aşağıda belirtilen listede bilgileri bulunan adayların 26 Mart - 16 Nisan 2024 tarihleri arasında göreve başlama için gerekli belgelerini Sakarya İl Sağlık Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

Adres:  15 Temmuz Camili Mah. Resmi Daireler Kampüsü (Valilik Yerleşkesi)
 C Blok Adapazarı/SAKARYA

Bu ilan tebligat niteliğinde olup, hak sahiplerine ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Not: Öğrenim Belgesinin aslı ile birlikte fotokopisi ile E-Devlet Adli Sicil-Arşiv Kaydının da getirilmesi gerekmektedir.

Ek:

Yedek Aday Listesi