Verimlilik Uygulama Bilgilendirme Toplantısı Bolu’da yapıldı

Güncelleme Tarihi: 27/09/2018

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanlığı tarafından '' 2018 Verimlilik Uygulama Bilgilendirme Toplantısı '' Bolu’da gerçekleşti.

Toplantıya Sakarya, Karabük, Zonguldak, Düzce, Bolu, Kastamonu, Bartın illerinde il sağlık müdürleri ile yöneticiler ve yaklaşık 400 hastane idarecisi katıldı. Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Murat Alper’in toplantıdan verimli sonuçlar almayı hedeflediği açılış konuşmasıyla başlayan toplantıya İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Aziz Öğütlü’de katıldı. Toplantı programında kamuya sağlık hizmeti verme sorumluluğu içinde, sağlık hizmetlerini insan odaklı, hasta ve çalışan memnuniyetini esas alan profesyonel yönetim anlayışıyla sunmak; verimliliği ve hizmet kalitesini sürekli geliştirmek ve iyi uygulama örneklerini yaygınlaştırmak amacıyla üç ayrı grupta, farklı salonlarda verimlilik yerinde değerlendirme rehberi, stok analizleri, tedarik planlama, ileri insan gücü ve planlama, hasta hakları, çalışan hakları ve güvenliği, tıbbi sosyal hizmet birimleri uygulamaları, sağlık bakım hizmetleri, acil sağlık hizmetleri analizleri, MHRS analizleri ve diğer hizmet süreçlerinde iyileşme sağlanması amacıyla bilgi paylaşımında bulunuldu.

• WhatsApp Image 2018-09-26 at 12.02.30.jpg