İl Verem Kontrol Kurulu toplandı

Güncelleme Tarihi: 24/07/2018

İlimiz,  İl Verem Kontrol Kurulu ve Aktif Sürveyans Toplantısı Toyotasa Acil Yardım Hastanesi Toplantı Salonunda Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Ali Güvey Başkanlığında; Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanlığı, Bulaşıcı Hastalıklar Kontrol Tüberküloz ve Aşı Programları Birimi, Verem Savaş İl Koordinatörlüğü, Kamu ve Özel Hastane temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. Toplantı, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Ali Güvey’ in açılış konuşmasını takiben Tüberküloz İl Koordinatörü Dr. Emre Can Başay’ın sunumu ve ardından Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Mümtaz Seyda’nın değerlendirme konuşmasıyla devam etti. Toplantıda Tüberküloz Sakarya verileri ve Verem Savaş Dispanserinin çalışmaları değerlendirilerek, 2017 yılına ait kurul kararları gözden geçirildi. Toplantıda, 2018 yılı için kararlar alındı.

• RXHL4410.JPG
  • XCYV6057.JPG