Hastane müdürleri bir araya geldi

Güncelleme Tarihi: 27/04/2018

İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri İdari ve Mali İşler Müdürleri Nisan Ayı Toplantısı Hendek Devlet Hastanesi ev sahipliğinde yapıldı. Hendek Bayraktepe Tesisleri’nde İl Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Suat Koçak başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Başkan Yardımcıları Sedat Kaya ve İbrahim Bulduk da hazır bulundu. Toplantının ilk bölümünde Hendek Devlet Hastanesi Müdürü Gökhan Eygi, hastanede yapılan çalışmalarla ilgili sunumda bulundu. Toplantıda, kamuya bağlı hastanelerin hizmet standartlarının daha da yükseltilmesi amacıyla yapılacak çalışmaların idari ve mali yönü hakkında değerlendirmeler yapılarak, hali hazırda yürütülen ve önümüzdeki günlerde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.