Pamukova İlçe Devlet Hastanesi geçici yeni binasına taşındı.

Güncelleme Tarihi: 27/12/2017

Pamukova İlçe Devlet Hastanesi geçici yeni binasına taşındı.

Pamukova Devlet Hastanesi 15 Aralıkta başlayarak kısım kısım devam eden taşınma sürecini tamamlayarak yeni binasında hizmet vermeye devam ediyor.
Şu an E1 grubunda acil servis, laboratuvar ve röntgen hizmetleri sunan hastane,  proje ve ihale aşamasında olan 25 yataklı sağlık tesisinin yapımının ardından kalıcı yerine taşınacak.

Yeni yapılan geçici hizmet binasında 6 yataklı acil servisiyle hizmet veren Pamukova İlçe Devlet Hastanesi, Dahiliye,
Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Diş Sağlığı ve Aile Hekimliği Polikliniği olmak üzere 5 ayrı branşta da halkımıza hizmet veriyor.
Yeni taşınılan geçici hizmet binası Elperek Mahallesinde, Toplum Sağlığı Merkezi yanında bulunuyor.

• IMG_0610.JPG
  • IMG-1116.JPG